Edit Content

Capromoscow guanya la segona edició del DescoNNecta

La Final del Desconnecta va superar totes les expectatives i les entrades van quedar esgotades per veure el darrer concert dels Nueva Vulcano que es tancaran durant un temps per centrar-se en preparar el seu nou disc.

Els primers en començar a tocar van ser els Mi Primer Yo que van tornar a sorprendre el públic amb la seva gran qualitat tot i no haver tocat mai en directe. A continuació els Capromoscow van pujar a l’escenari i van acabar de convèncer a Jurat i públic per proclamar-se guanyadors. La decisió va ser complicada ja que tots dos grups presentaven molt bona actitud i se’ls hi preveu una llarga trajectòria.

Els Nueva Vulcano van tancar la nit de concerts amb el seu característic directe i fent ballar el públic entregadíssim que es va poder acomiadar del grup recordant els clàssics de la banda barcelonina i amb algunes sorpreses.

La segona edició del Desconnecta posa de manifest la bona acollida que tenen propostes com la de Lluïsos de Gràcia i L’Ampli que barregen grups novells amb bandes consolidades i donen l’oportunitat als joves d’accedir a espais professionals on poder experimentar amb la seva música.

Ens veiem l’any vinent!

22_p 14_p 07p 35_p