Edit Content

Celebrem el dia del Teatre, del Titella i del Teatre infantil. I fem un concurs de màscares!

Al març el teatre està de celebració i a Lluïsos per partida triple! El dia 21 es commemora el dia internacional del Teatre infantil i del titella, dues activitats que ens defineixen ja que som escola de teatre i fa vint anys que tenim programació estable de titelles infantils. I el dia 27 de març és celebra el dia internacional del Teatre.

Per commemorar aquestes tres efemèrides que tenen lloc el 21 i el 27 de març, hem preparat algunes accions a l’entitat i volem convocar per primer any el concurs de pintar màscares! Des de fa quatre anys hem repartit màscares i hem establert col·laboracions amb algunes entitats de teatre de Barcelona com l’Escola Eòlia. Aquest any ampliem la col·laboració i volem regalar a les persones que pintin i presentin la seva màscara, entrades dobles per veure les obres del Festival Mutis que es podran veure a Lluïsos el 31 de març, l’1 i 2 d’abril.

Com hi pots participar?

Descarrega’t la teva màscara aquí o vine a buscar-la a Lluïsos de Gràcia

1. Pinta-la, decora-la i personalitza-la com més t’agradi

2. Fes-te una foto o un vídeo amb ella i sigues original!

3. Comparteix-lo a les xarxes i etiqueta’ns! Automàticament entraràs al sorteig de les entrades dobles pels espectacles del Festival Mutis dels dies 31 de març, 1 i 2 d’abril que es faran a Lluïsos Teatre.

Si ho prefereixes, també pots participar al sorteig portant la teva màscara a Lluïsos de Gràcia i servirà per decorar l’entitat!