RÈQUIEM DE RUTTER

REPERTORI

Agustí Charles: The Black Windows (Les finestres negres) (2022) 15’ – Estrena mundial, obra encàrrec de Barcelona Creació Sonora
Enric Palomar: Nova obra (2023) 15′ – Estrena mundial, obra encàrrec dels Barcelona Clarinet Players
John Rutter: Rèquiem (1985) 35′ – Estrena nacional de la versió per a banda +info

Sala Pau Casals, Auditori de Barcelona

Diumenge 2 d’abril de 2023  a les 18 h

ENTRADES

Banda Municipal de Barcelona

Carmen Solís, soprano

Barcelona Clarinet Players

Cor Jove Orfeó Català
Pablo Larraz i Oriol Castanyer, direcció

Coral Cantiga
Montserrat Meneses, direcció

José R. Pascual-Vilaplana, direcció

MESSIAH

Avui diumenge la coral Cantiga fa el segon dels tres concerts d’aquest Nadal amb l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 i les solistes Soledad Cardoso i Tànit Bono.

Serà a les 6 de la tarda a l’auditori municipal de Terrassa, on sota la direcció de la Montserrat Meneses i l’Eva Martínez interpretarem una selecció del Messies de Händel i tres nadales populars, arranjades per a cor i orquestra per Albert Guinovart.

Per si avui no hi sou a temps de venir, encara teniu una darrera oportunitat d’escoltar el concert el proper dijous 29 de desembre a la parròquia del Vendrell.

Esperem que ens hi retrobem i us poguem desitjar un bon Nadal i un millor 2023.

 

Homenatge a Enio Morricone i Nino Rota

 

El passat cap de setmana vàrem iniciar la participació en els concerts de la producció Homenatge a Enio Morricone i Nino Rota de l’Orquestra Simfònica del Vallès. Van ser els dos primers concerts d’un total de sis que farem d’aquí a Nadal.

El primer va ser al teatre la Faràndula de Granollers i el segon al Palau de la Música Catalana. Ambdós concerts amb l’aforament complert i una gran acollida.

Si no hi vàreu poder ser, encara teniu l’oportunitat de veure el concert, el proper divendres 25 a Terrassa, el 3 de desembre de nou al Palau de la Música, o bé el dia 4 de desembre a Auditori de Sant Cugat

Memorial Joaquim Serra 2022

Avui, dilluns 21 de novembre participarem al concert del Memorial Joaquim Serra 2022. Serà al Casino l’Aliança del Poblenou a les  7 del vespre. Participarem en el concert al costat de la Cobla Meditèrrania i la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona. Dirigiran el concert Marcel Sabaté, Antoni Ros Marbà i la nostra directora, Montserrat Meneses.

Dedicarem la nostra part del concert a Manuel Oltra interpretant la suite La Birondó i les sardanes, Campanetes i el campanar de Lleida.

Entrada gratuïta amb reserva prèvia a  info@acfbarcelona.cat

 

CANÇONS DE FESTA I COMIAT – Concert 60è aniversari Coral Cantiga

CANÇONS DE FESTA I COMIAT Concert del 60è aniversari de la coral Cantiga Diumenge 28 de novembre de 2021 al Palau de la Música Concert de comiat a Josep Prats i de benvinguda a la Montserrat Meneses https://www.palaumusica.cat/ca/coral-…

FITXA ARTÍSTICA

Coral Cantiga (Josep Prats, director, Eva Martínez assistent de direcció, Marta Cordomí preparació vocal)

Enric Casasses, Pepa López i Ignasi Tomàs, recitants Marta Cordomí, mezzosoprano Barbara Kusa, soprano Jordi Ricart, baríton Feliu Gasull, guitarra Francesc Puig, clarinet Martí Prats, percussió Albert Guinovart, Josep Surinyac, Jordi Domènech, Victor Valls, pianistes

Josep Prats, Eva Martínez i Montse Meneses, directors

En record de Jesús Ventura i Barnet

Ens ha deixat en Jesús Ventura i Barnet, compositor, director i divulgador de la música per a cobla.
La Coral Cantiga vàrem tenir ocasió de col·laborar amb ell en diferents ocasions, participant en el Memorial Joaquim Serra que organitza l’Agrupació Cultural Folklòrica de Barcelona, entitat de la qual n’era president. Des d’aquí volem transmetre el nostre condol als familiars i als membres d’l’Agrupació Cultural Folklòrica de Barcelona

Manuel Oltra – #100anys

Manuel Oltra – ( València 8 de febrer de 1922 – Barcelona 26 de setembre de 2015 )

Tal dia com avui de 1922 naixia a València el compositor Manuel Oltra.

La seva gran aportació a la música coral i de cobla del país, així com una significativa obra simfònica i instrumental, sembla no ser motiu suficient per a declarar l’any 2022, “Any Manuel Oltra”.

L’associació Músics per la Cobla ha iniciat una recollida de signatures per a que es pugui commemorar aquesta efemèride. Us hi podeu afegir, signant el document d’aquest enllaç i enviant-lo a l’adreça de correu que hi surt en el mateix.