Eucaristia de Nadal 2022, el Grup de Reflexió ens explica com va anar

El passat divendres 13 de gener, vam celebrar als Lluïsos l’Eucaristia de Nadal. La va presidir Mossen Jordi Carreter (Rector de l’església de St. Joan)  i membre del nostre Grup.

Van assistir unes 15 persones, el que va afavorir una intensa participació.

Com a primera lectura es va llegir un escrit fet per un membre del Grup a partir d’un text del Evangeli de Lc2, 30-32

Aquest escrit va servir com a base per fer un targetó que es va llegir  en el moment de les pregàries. Seguidament es va repartir entre els assistents .

“Quan els pares entraven al temple per presentar l’infant Jesús, Simeó que també era al temple, prengué en braços l’infant i beneí Déu dient:

“Ara  els meus ulls han vist el Salvador…”

“Imaginem-nos ara a Josep i María sense rostre i que son ells els qui ens presenten Jesús a nosaltres. Acompanyem a Jesús i Maria, quedem-nos al seu costat i siguem nosaltres el seu rostre i així serem també portadors de Jesús al nostre entorn…i ho serem sempre que actuem des de l’amor i la pau interior; d’aquesta manera podrem escampar i compartir amb tots els germans, aquell AMOR i aquella PAU que Ell ens va portar.

Així , podrem ser també testimonis: “Els qui estimen els seus germans viuen en la llum i res no els fa ensopegar” (1Jn 2,10)