Edit Content

Hem celebrat la Festa Major i els aniversaris de Sinera i GMM

Diumenge 16 de juny la plaça del Nord bullia d’activitat des de primera hora. Els Trucs muntaven el tendal sota l’atenta supervisió i ajuda del Xavier Fernàndez de recepció i manteniment. A l’edifici de la Salle, les corals es preparaven pel concert de Sant Lluís amb nervis i il·lusió i les corredisses dels més menuts.

A les 12 en punt començava el concert “Lluïsos amb els braços oberts” després d’una lectura emotiva on es reivindicaven canvis substancials en les polítiques europees que estan deixant tants morts al Mediterrani i del discurs del president Rafael Giménez van sortir a escena els més menuts: El Virolet. Tot el concert va ser una delícia i les diferents corals van dedicar una de les seves cançons a l’acollida, el mediterrani o a les migracions. La darrera en actuar va ser Sinera, amb una representació que posava punt i final a la celebració del seu 50è aniversari. L’acte es va tancar amb una cantada conjunta de totes les corals de la casa. Es van recollir més de 200 € que es donaran a Proactiva Open Arms.

M’entres això succeïa, a la plaça del Nord seguien els preparatius pel dinar. La paella anava agafant color i les taules es col·locaven a l’ombra del gran tendal verd que ja cobria la plaça. Unes 120 persones van gaudir amb la paella vegetariana que l’Esplai GMM havia preparat amb molt d’amor. I en acabar el discurs de les monis que van llegir textes recollits per treballadors, famílies i ex-membres de l’Esplai van fer escapar més d’un somriure i llagrimeta. El discurs del president Rafael Giménez va voler agrair la feina feta per totes les persones que formen part de l’entitat i que havien fet possible la festa i va donar pas al Trívial de les seccions que va amenitzar la sobretaula i els cafès.

El dia es va tancar amb l’obra de teatre de Sotacabina: “El sopar dels idiotes” que va arrencar molts aplaudiments del públic assistent.

Cal dir que Sant Lluís és un dia en el que ens trobem i col·laborem colze a colze, ens barregem treballadors, dirigents, sòcies i socis i membres de la Junta. Un dia per compartir i riure, per treballar plegades i celebrar que Lluïsos és molt més que un espai d’activitat, és una manera de ser, una manera de sentir i de participar en la vida de barri i associativa.

Visca els Lluïsos!