Edit Content

Ja tenim la nova programació de Lluïsos Teatre de titelles i nadons

A Lluïsos Teatre fa més de 16 anys que programem espectacles infantils i familiars de qualitat. Aquest any hem ampliat l’oferta destinada a nadons i com a novetat oferim un preu diferenciat per a pares i mares. Els adults pagaran 7 € per entrada anticipada i 8 € a taquilla, mentre l’entrada per als infants tindrà un cost de 8 € anticipada i 9 € a taquilla.

Entre les propostes destacades d’aquest any hi ha els espectacles “El Drac Màgic“, de la companyia de Titelles Pamipipa, el concert de “La nostra amiga la girafa” del Sonall Musical o la proposta de la companyia Teatre al Detall amb “Núvol gris, gras i gros“.

Quant a titelles el primer espectacle serà “El secret de la Detectiva Klaus” de la companyia Engruna teatre el dia 27 d’octubre i el segon serà “El viatge més bonic del mòn” de La Boia Teatre, el dia 24 de novembre.

Els espectacles de titelles seguiran tenint descomptes amb el carnet de biblioteques (0,5 € ) i per primera vegada tenim una proposta molt interessant d’abonaments. El pack de 5 espectacles tindrà un cost de 29,95 € per a persones no sòcies i de 19,95 € per a persones sòcies. Els abonaments s’hauran de gestionar a través de la web a partir del mes d’octubre. Els abonaments seran nominals i només permetran utilitzar una entrada per espectacle. Les condicions us les explicarem a la pàgina web.

Consulteu totes les dates i la programació a Lluïsos Teatre.