Edit Content
Assemblea General Lluïsos 2016

L’Assemblea General del primer aniversari convoca 75 socis i sòcies

Ahir a les 20h va celebrar-se l’Assemblea General Ordinària dels Lluïsos de Gràcia al teatre de l’entitat amb una participació de 75 socis i sòcies. Aquí en tens un àlbum de fotos. La cita va començar amb la intervenció del president, Oriol Hosta, que va recordar alguns dels moments més emotius del curs anterior, protagonitzats per la inauguració del nou edifici i del nou teatre, just farà un any. Precisament aquest va ser el motiu del brindis amb cava al que van estar convidats tots els assistents a la fi de la sessió.

Aquest nou curs, Lluïsos gaudirà per segon any del nou edifici, amb la mirada posada encara en anar eixugant el deute i amb un nou objectiu estratègic per al futur: aconseguir el finançament per a la nova pista de bàsquet.  La Junta i la secció ja s’han començat a reunir amb autoritats i responsables polítics, per tal d’aconseguir el compromís i l’ajut en les obres.

Els membres de la Junta van anar desglosant els diferents punts de l’ordre del dia, que van ser aprovats tots ells per una àmplia majoria. Els comptes passats i els pressupostos , els projectes d’aquest curs; la programació del teatre, els titelles escolars, les residències teatrals, el concurs Desconnecta, el nou Des del Nord, la nova imatge corporativa, els nous tallers i els moviments de socis van ser algunes de les qüestions exposades.

Una dada a recordar és el fet que, en l’actualitat, gairebé 2500 socis trepitgen l’entitat setmanalment per fer-hi alguna de les moltes activitats que ofereix Lluïsos.

Al torn dels precs i preguntes les qüestions tractades van ser molt diverses:

  • Queixes per les molèsties de motos i bicis a la plaça. La Junta sosté que l’Ajuntament diu que no és problema seu.
  • Queixes i debat sobre donar suport o rebutjar la presència de terrasses a la plaça.
  • Quiexa per la presència de material ‘abandonat’ a algunes sales d’assaig
  • Seccions com Agrupament i GMM posen de relleu la manca de sales per a fer activitats i reunions amb pares.
  • Proposta per analitzar si podem penjar un “Street View” de Google de les instal·lacions de Lluïsos
  • Queixa perquè nou ‘lema’ de Lluïsos no inclou el concepte d’educació
  • Agrupament explica que estan treballant amb diversos col·lectius i iniciatives a l’entorn de la problemàtica dels refugiats i demana a Lluïsos que s’hi sumi. La Junta recorda que el dia 18 de novembre dos socis que han estat treballant a l’estiu als campaments de refugiats grecs, faran una xerrada a Lluïsos.
  • Agrupmanet i GMM expliquen que s’estan mobilitzant en contra del nou Decret que regula activitats de lleure de la Generalitat.

 

Si vols veure l’Assemblea en fotos, clica aquí.