Edit Content

L’Assemblea 2017: comença amb un Manifest de condemna i suport

L’Assemblea General de Socis de Lluïsos de Gràcia es va celebrar dimarts 24 d’octubre i va començar amb la lectura d’un Manifest per donar suport a les institucions catalanes,  rebutjar la decisió del govern central – amb el suport de PSOE i Ciutadans, d’aplicar l’article 155- i mostrar el suport a Jordi Cuixart i Jordi Sànchez.

“Lluïsos de Gràcia, com a entitat activa de barri, es basa en valors democràtics, socials i de teixit ciutadà i rebutja tota mena de violència, física i política. Per aquest motiu, ens posem a disposició del govern legítimament constituït i expressem la voluntat de mobilitzar-nos en defensa de les llibertats individuals i col·lectives del nostre país.”

Llegir Manifest complet

A l’acte van intervenir-hi Àlex March, president d’Òmnium Gràcia [Llegir intervenció] i Marina Morera, representant de l’ANC Gràcia [Llegir intervenció], entitats amb qui Lluïsos col·labora estretament, que van adreçar paraules d’agraïment a Lluïsos pel seu suport i tasca històrica i van llençar missatges de suport i encoratjament cap a Jordi Cuixart i Jordi Sànchez.

Assemblea_1

El president de l’entitat, Oriol Hosta també va tenir paraules d’agraïment, cap als socis, les entitats, els treballadors i la família. I va explicar que aquest és la darrera Assemblea que presidirà ja que el 2018 s’acaba el mandat de la Junta i hi ha previstes noves eleccions. En el seu discurs va aprofitar per explicar la gran tasca duta a terme pels presidents de Lluïsos i va remarcar la necessitat de tenir més dones presidint l’entitat.

L’Assemblea va comptar amb la participació d’una seixantena de sòcies i socis i es va aprovar per majoria tots els punts de l’ordre del dia i el projecte de cara al curs 2017 i 2018. En el moment d’arribar al torn obert de preguntes un dels temes que es van plantejar va ser la Loteria de Nadal. En aquest moment i després d’un debat on es van plantejar tots els pros i contres, Lluïsos va decidir no jugar a la Loteria aquest any. Aquesta proposta va ser traslladada pels socis assistents i recollia una inquietud de les seccions de la casa que la Junta va rebre molt positivament.

Un altre tema que va generar molt debat i controvèrsia va ser la realització d’activitats a la Plaça del Nord i el soroll que se’n deriva i es va acordar procurar informar millor als veïns de les activitats i involucrar-los d’aquestes.