Edit Content

Grup NES (No estiguis Sol)

Punt de trobada i espai de diàleg per compartir amistats i experiències amb la voluntat d’unir persones de més de 40 anys que per circumstàncies de la vida pateixen una soledat no desitjada.

Qui som?

El nom ho diu tot, Grup NES: No estiguis sol.

I realment és així: un grup de gent que no volem estar sols. Som molt actius i sempre estem a punt per tenir una bona estona en bona companyia. Ja hem passat per moltes etapes, com sempre succeeix al llarg de la vida, però ara tornem a gaudir de totes les coses bones que tenim al nostre abast. Aquest és un espai on sentir-se reconegut i estimat. Els valors del grup estan assegurats.

Què fem?

Totes les setmanes fem sortides ja que som uns inquiets belluguets. Anem a visitar pobles de les rodalies, aprofitant fires i festes d’arreu, també anem al teatre, al cinema, a exposicions i a tot el que vagi sorgint ja que tothom proposa activitats. També fem algun viatge cada any.

Qualsevol dia té algun fet especial per celebrar i nosaltres ho celebrem tot.

 

Quan ens trobem?

Ens trobem els divendres a les set del vespre a Lluïsos de Gràcia. Passem una estona jugant a jocs de taula o a alguna altre cosa per activar les neurones. Cap a les nou, recollim i preparem les taules per sopar. Aquest és el moment per fer plans, compartir, xerrar i riure.

Vols venir a conèixer-nos?

Tenim les portes obertes per tothom qui vulgui venir a conèixer-nos, compartir moments de la vida i trobar nous amics.

Quota

Lluïsos de Gràcia: 21 € (mensualitats)
Matrícula: 40 € (una sola vegada)

Contacte

No results found.

Notícies