Torna el Renova les teves joguines als Lluïsos del 19 al 21 de desembre

Les joguines són eines necessàries per al desenvolupament cognitiu i emocional dels infants. Estimulen la creativitat, fomenten la comunicació interpersonal i són fonts de satisfacció i alegria!  No obstant això, els nens i nenes es fan grans i aquella felicitat que els aportaven les joguines antigues s’esvaeix… Per sort hi ha un remei per fer que aquesta roda no s’aturi: l’intercanvi.

L’intercanvi de joguines permet que els infants continuïn desenvolupant-se com a persones amb noves eines de joc i que, alhora, posin en pràctica els valors de la solidaritat i la responsabilitat ambiental. Allargant la vida útil d’aquests objectes tan especials reduïm la generació de residus i contribuïm a la lluita contra el canvi climàtic!

Tria entre els punts d’intercanvi que trobaràs per tot Barcelona i porta-hi les teves joguines. A canvi, et donaran cupons Renoves amb la puntuació corresponent segons les normes i els sistema de puntuació, que després podràs intercanviar per les joguines

El dilluns 19 i el dimarts 20 de desembre són els dies de recollida de joguines. Cal tenir present:

  • S’admetrà un màxim de 10 jocs o joguines per infant (excepte contes: 5 màxim per infant).
  • Han d’estar netes, en bon estat.
  • No s’acceptaran joguines brutes, trencades o deteriorades, ni joguines bèl·liques, ni sexistes, peluixos o joguines que es donen com a regal publicitari.
  • Recomanem portar les piles de casa.
  • Totes les joguines han de tenir la marca CE, símbol que acompleixen la normativa europea de seguretat.
El dimecres 21 de desembre és el dia de l’intercanvi. Només caldrà tenir en compte:
  • Es podran agafar com a màxim 10 jocs o joguines.
Aquesta activitat és possible gràcies a la col·laboració del Banc del temps de Gràcia.
Podeu trobar més informació al web de l’Ajuntament.