Edit Content

Torna la Mostra d’Artesania per la Festa Major dels Lluïsos

El diumenge 18 de juny torna la Mostra d’artesania de Lluïsos de Gràcia, des de les 10h fins a les 14.30h a la Plaça del Nord.

La convocatòria per presentar propostes estarà oberta a totes aquelles persones que tinguin un projecte d’artesania i vulguin exposar i/o vendre el seu material. Si estàs interessada en muntar la teva parada per la Festa Major dels Lluïsos, a la Plaça del Nord el 19 de juny de 10:00h a 14:30h, només cal que omplis el següent formulari d’inscripció i ens posarem en contacte am tu!

FORMULARI

Podeu consultar les bases de la convocatòria aquí:

MOSTRA D’ARTESANIA – F.M LLUÏSOS DE GRÀCIA

Una de les activitats que s’emmarcarà dins la Festa Major de Lluïsos de Gràcia, serà una Mostra d’artesania. L’objectiu és generar un espai en el qual totes aquelles persones que són sòcies (o no) de l’entitat, i es dediquen a desenvolupar projectes artesanals, ja sigui de manera professional o amateur, tinguin un espai d’exposició i/o venda de la seva feina.

Amb aquesta mostra busquem donar visibilitat a petits projectes, i alhora fomentar el comerç local i de proximitat. A través d’una convocatòria oberta, les artesanes es podran inscriure i presentar-nos el projecte que volen exposar. No es farà una selecció dels projectes que es presentaran, però sí que en cas que hi hagi un número molt elevat de participació, es donarà prioritat d’exposició a les persones sòcies de Lluïsos de Gràcia. Per altra banda, és veterà la participació de projectes que puguin tenir un contingut masclista, racista, etc o qualsevol altre aspecte que contradigui els valors de l’entitat.

Des de Lluïsos proporcionarem a cada participant una taula i dues cadires perquè les artesanes puguin exposar els seus materials.