Edit Content

Torna l’European Clean Up Day!

Del 5 al 7 de maig es celebra una nova edició de l’European Clean Up Day, una acció conjunta a tota Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

Els Lluïsos incorporem els Clean Up en algunes de les activitats que fem a la natura, especialment, en les sortides de l’Amagatall. Com a dada, en la sortida que es va fer en motiu de la Verdinada el passat mes de febrer es va recollir un total de 8,5 Kg de brossa. 

La participació dels Lluïsos en aquesta edició es farà el dimarts 9 de maig, a les 8h, conjuntament amb el grup de caminades matinals dels dimarts, una de les darreres activitats creades a l’entitat. El punt de trobada serà al davant dels Lluïsos de Gràcia. La zona a netejar es troba sota la falda del Tibidabo, al Parc Natural de Collserola. L’espai escollit ha estat consensuat amb el Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola i amb la col·laboració de l’Agència Catalana de Residus, que ens proporciona els materials per poder fer la recollida

Si vols participar, cal escriure un correu a info@lluisosdegracia.cat 

Cal dur calçat còmode i aigua.  

Més informació aquí.

Detalls de l'esdeveniment
Organitza

Lluïsos de Gràcia

Dia

9 de maig

Hora

8h

Lloc

Sortida des de Lluïsos