Vine a espigolar tarongers a Gràcia!

El proper cap de setmana 3, 4 i 5 de febrer, #BarcelonaEspigola per donar una segona vida a les taronges amargues de la ciutat. Parcs i Jardins i la Fundació Espigoladors impulsen aquesta iniciativa en cinc districtes de la ciutat amb l’objectiu de promoure l’aprofitament dels aliments, i impulsar iniciatives d’economia circular i verda que fomentin la participació ciutadana per contribuir a una ciutat més sana, justa i sostenible.

Diumenge 5 de febrer, de 10 a 13h es farà l’Espigolació de tarongers de la Vila de Gràcia. Cal inscripció prèvia a l’activitat.

Les taronges recollides, prèviament analitzades per l’Agència de Salut Pública, seran processades i transformades en melmelada a l’obrador es im-perfect®, projecte d’inserció sociolaboral de la Fundació Espigoladors.

Una melmelada batejada amb el nom de La Marga, que serà distribuïda per entitats socials de cadascun dels districtes a persones que pateixen situacions de pobresa alimentària o risc d’exclusió social.

Aquesta activitat s’emmarca en els 21 dies de la Verdinada 2023 dels Lluïsos i com a entitat hi participarem. Us animeu?