Edit Content

Casals

Organitzem el casal d’estiu els mesos de juny, juliol i setembre i el casal de Nadal durant les vacances escolars.

Qui som?

Les activitats del casal estan dinamitzades per un equip humà amb titulació en el lleure educatiu. La planificació d’activitats es fa amb l’assessorament i acompanyament de persones expertes en les temàtiques escollides pels casals.

Què fem?

El casal d’estiu i de Nadal està adreçat a infants entre 3 i 10 anys. El casal d’estiu es realitza durant les vacances escolars dels mesos d’estiu, finals de juny, juliol i setembre i les dates i l’organització del casal de Nadal varia en funció de les dates en què cauen les vacances escolars i acostuma a ser durant les darreres dues setmanes de desembre i la primera de gener.

Casal de Nadal

L’objectiu del casal de Nadal dels Lluïsos de Gràcia és oferir un espai per a les famílies on els infants de 3 a 10 anys poden completar la seva educació en valors. A través d’activitats diàries manualitats, jocs, tallers i amb l’acompanyament de monitores els infants s’acosten i aprenen sobre diferents temàtiques relacionades amb la sostenibilitat, el medi ambient, els drets humans, les cures, etc.

Les inscripcions s’obren a final de novembre.

Casal d’estiu

El casal d’estiu té capacitat per uns 200 infants que vénen a gaudir d’unes activitats basades en l’educació en el lleure. Jocs, manualitats, tallers, gimcanes, sortides a la piscina i a la natura són algunes de les propostes que s’hi duen a terme i totes elles enfocades sota un eix temàtic concret.

Les temàtiques del casal d’estiu estan tradicionalment vinculades amb la cultura popular, tot i que en algunes ocasions s’han fet casals temàtics sobre sostenibilitat i cultures del món.

Les inscripcions s’obren després de Setmana Santa. 

 

Els casals compten amb el suport de: Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Contacte
casal-estiu
Agrupament escolta
L’AE Lluïsos de Gràcia és un agrupament escolta del barri de Gràcia de Barcelona, fundat e…
L’Amagatall
Descobrim l’entorn més proper de Barcelona, explorem i cuidem la natura.…
El Banc del Temps
El Banc del Temps és un projecte de millora de la convivència entre les persones que viuen…
Fem barri i consumim responsablement i de quilòmetre zero
Notícies relacionades