Edit Content

GMM

L’Esplai GMM està format per monitores que creuen en la transformació social a través del lleure i l’educació en valors dels infants.

Qui som?

L’Esplai GMM som un grup de monitores motivades pel nostre entorn i confiant en la transformació social invertim les nostres hores de temps lliure a educar en valors als nostres infants.
Actualment el formem un equip de 27 de monitores (la majoria amb el títol de monitora en el lleure) i uns 120 infants i joves agrupats en 5 grups per edats des dels 7 fins al 17 anys i dels 17 als 18 anys fem un any de premonitoratge. L’esplai també està format per famílies i amigues, doncs és entre totes que aconseguirem una bona educació pels infants. És per això que durant el curs organitzem diverses activitats amb la col·laboració de la Comissió de famílies.

Què fem?

​Des del GMM proposem una educació integral als infants en el temps lliure, fomentant valors com el respecte, la solidaritat, la comunicació, i potenciant l’esplai com un lloc on divertir-se fruit d’un intercanvi d’experiències. A partir de diverses activitats (jocs, tallers, manualitats, cançons, descobertes, gimcanes, excursions…) intentem assolir els objectius que ens proposem a inici de curs.
Cada grup d’edat funciona autònomament però també ens barregem puntualment amb grups d’altres edats. Al llarg del curs realitzem 5 activitats amb tots els membres de l’esplai que són: l’esplai de Primer Dia, el xou d’Hivern, l’excursió de Carnestoltes, l’excursió d’Olimpíades i la sortida de l’Últim Dia.
Els grups d’edat són el següents:
PROES (6 anys)
ANXANETES (de 7 a 9 anys)
GRUMETS (de 9 a 11 anys)
ARDITS (d’11 a 13 anys)
BRIVALLS (de 13 a 15 anys)
KONQUIS (de 15 a 17 anys)
SUPERKONQUIS – PREMONIS (17 i 18 anys)

Els grups i quan ens trobem?

A l’esplai GMM duem a terme la nostra activitat al barri de Gràcia, concretament a la Plaça del Nord, i des dels nostres inicis, sempre ho hem fet lligats als Lluïsos de Gràcia, entitat cultural i esportiva del barri de la qual som membres i que ens dona aixopluc.
Ens trobem tots els dissabtes del curs (d’octubre a juny) de 16.30 a 19 h. i fem una excursió de cap de setmana un cop al mes a una casa de colònies o a un altre esplai de Catalunya. També duem a terme unes colònies de Primavera (5 dies) i uns campaments d’estiu, habitualment al Juliol (12-15 dies).

Quota
La quota dels Lluïsos de Gràcia és de 21 € al mes i la quota del GMM és de 28 € (9 mensualitats).
La quota inclou les despeses pròpies de les activitats, les excursions de cap de setmana i el 40% dels campaments de primavera i d’estiu.
Matrícula: 40€ (una sola vegada)
Contacte
El Banc del Temps és un projecte de millora de la convivència entre les persones que viuen…
Descobrim l’entorn més proper de Barcelona, explorem i cuidem la natura.…
Organitzem el casal d'estiu els mesos de juny, juliol i setembre i el casal de Nadal duran…
Fem barri, consumim responsablement i de quilòmetre zero
Notícies relacionades