Edit Content

Xino-Xano

La secció excursionista de Lluïsos de Gràcia ens convida a fer una sortida a la natura una vegada al mes per explorar una zona de Catalunya poc coneguda.

Qui som?

El Grup d’Excursions Xino-Xano va néixer l’octubre de 1992, impulsat per un grup d’entusiastes de la natura a qui agrada caminar i gaudir del paisatge i de l’amistat.

Què fem?

Al llarg de l’any fem 8 o 9 excursions, quasi sempre el primer o segon diumenge dels mesos compresos entre l’octubre i el juny.

Les excursions es fan generalment en cotxes particulars (qui no tingui cotxe pot demanar places lliures). El dinar el duem sempre a la motxilla, per poder dinar allà on convingui, segons l’itinerari.

Les excursions requereixen un cert nivell físic, cal estar preparat per a caminar (generalment entre 4 i 6 hores). Per això, abans de comunicar la vostra assistència, cal tenir en compte el programa de cada excursió, especialment l’horari i desnivell que s’indica, i valorar les pròpies possibilitats.

Què pretenem?

Els objectius del Grup d’Excursions Xino-Xano segueixen la línia del moviment excursionista català:
– Conèixer el país, la seva història, la geografia i la seva gent.

– Conèixer i respectar la natura.

– Realitzar una activitat física esportiva.

– Afavorir l’amistat entre tots els participants.

Vols venir d’excursió amb nosaltres?

Recomanem ser socis de Lluïsos i tenir la llicència federativa de la FEEC, o una assegurança que cobreixi qualsevol accident en la pràctica del muntanyisme.

També recomanem que us subscriviu al butlletí setmanal de Lluïsos de Gràcia per tal d’estar informats amb anticipació de totes les activitats que es vagin programant.

La llicència federativa es renova anualment, i s’ha d’aconseguir com a soci d’una entitat excursionista federada. Des de Lluïsos recomanem fer-ho a través del Club Excursionista de Gràcia.
Els inscrits rebreu per correu electrònic els programes de totes les excursions que es facin.

Activitats relacionades amb el projecte
Quota

Lluïsos de Gràcia: 21 € (12 mensualitats)
Matrícula Lluïsos: 40 € (una sola vegada)
Club Excursionista de Gràcia: 20€ (un cop l’any)
Llicència federativa mínima: 73,95 € (tarifa completa any 2022)

Contacte

No results found.

Notícies