Edit Content

Verdinada

La Verdinada és el projecte de sostenibilitat dels Lluïsos de Gràcia per excel·lència. Va començar l’any 2008 i des d’aleshores ha organitzat ininterrompudament activitats dedicades a la sostenibilitat i el medi ambient durant tres setmanes a l’any entre febrer i març.

Cada any s’escull una temàtica i es programen activitats, tallers, xerrades i visites entorn a aquest eix central. Temes com l’aigua, els residus, l’eficiència energètica, el reutilitzament, han estat vertebradors de les activitats.

Des dels seus orígens la Verdinada ha cercat la implicació d’altres entitats i col·lectius de Gràcia i de fora del barri per tal de mostrar la seva tasca i programar activitats conjuntes. Actualment hi ha una desena d’entitats vinculades i a més de les activitats que es fan als Lluïsos de Gràcia es programen tallers i activitats de contingut mediambiental en diferents punts del barri i de la ciutat.

La Verdinada treballa des de fa més de 15 anys la promoció de la consciència plena sobre la importància de preservar el medi ambient i fomentar la sostenibilitat. Ha rebut el Premi Vila de Gràcia 2021 a la millor iniciativa sostenible.

Esdeveniments relacionats

Aviat més esdeveniments!

Esdeveniments anteriors

Notícies relacionades