Edit Content

Festival Màgicus

El Màgicus és el Festival de Màgia Jove que des de 2010 es duu a terme al Barri de Gràcia impulsat pels Lluïsos de Gràcia.

Qui som?

L’objectiu del Màgicus és oferir una experiència completa a joves mags i magues amb assessorament professional, un concurs de màgia amb projecció i jornades de formació per a diferents nivells.

Què fem?

Amb el Festival Màgicus es vol promoure la màgia jove i acompanyar a joves mags i magues en els seus primers passos cap a la professionalització. Per aquets motiu durant les diferents edicions del Màgicus s’han anat afegint millores per fer especial èmfasi en la formació dels concursants. És així que, a més de l’assessorament d’un coach professional durant els assajos previs al concurs, s’ha inclòs en el preu de la inscripció la participació a la masterclass amb el mag convidat.

Orígens

Màgicus neix de la idea d’un grup de joves que, gràcies al suport dels Lluïsos de Gràcia, participen al Concurs Jove proposa, organitzat per la Federació d’Ateneus de Catalunya i que va rebre el primer premi, l’any 2009. Aquest projecte gira al voltant del món de la màgia, de forta tradició al nostre país i que en els últims anys ha deixat el seu segell particular.

L’any 2010 es va celebrar la primera edició amb una bona resposta de públic i participants i tot i que les primeres edicions van ser costoses pel que fa a l’organització, en els darrers anys, el Màgicus s’ha consolidat i podríem dir que comença a guanyar-se un nom pel que fa al públic assistent.

Màgicus és l’únic festival de màgia jove que es celebra a la ciutat de Barcelona i pretén ser innovador per l’acostament d’aquesta manifestació artística al ciutadà, més enllà de les clàssiques actuacions dalt d’un escenari, a través de l’activitat quotidiana a un mercat, a una festa al carrer o través de la primera actuació davant un públic d’un mag en formació. 

Contacte
Reserva’teatre una iniciativa per fomentar l’accés a la cultura i als espectacles teatrals…
Lluïsos Teatre és el teatre dels Lluïsos de Gràcia, un espai de suport al teatre amateur, …
Sotacabina Teatre va néixer l’any 1992 per tal d’oferir una continuïtat en el món teatral …
Fem barri, consumim responsablement i de quilòmetre zero
Notícies relacionades