Edit Content

Coral Sinera

La Coral Sinera va néixer als Lluïsos de Gràcia l’any 1968, com a secció juvenil de la Coral Cantiga. És una coral mixta i està formada per una trentena de joves entre 15 i 25 anys.

Qui som?

La coral Sinera va néixer l’any 1968 com a secció jove de la Coral Cantiga, tot just quan començava a iniciar-se el moviment coral juvenil. Actualment està formada per una vintena de noies i nois que ens agrada cantar, fer concerts, excursions, viatges i intercanvis amb d’altres cors.

Durant tots aquests anys hem col·laborat en nombroses activitats, així com en obres socials diverses. Amb motiu del 25è aniversari vam organitzar la cantata “En la sequedat de la terra”, musicada per Josep Margarit a partir de diversos poemes de Salvador Espriu.

Sinera ha tingut nombrosos directors: Pilar Lasarte, Jordi Farrera, Poire Vallvé, Eva Martínez, Pau Jorquera, Oriol Castanyer i actualment Isabel Mantecón.

Què fem?

Assajos: Els divendres de 20.15h a 22.30h
Caps de setmana de treball: Una vegada al curs marxem de convivències durant un cap de setmana per poder assajar intensivament.
I altres activitats que es van proposant al llarg de l’any

Què pretenem?

El nostre repertori inclou estils d’arreu del món i de totes les èpoques; des d’espirituals negres o danses africanes fins a madrigals, música del romanticisme o del barroc, passant per cançons populars catalanes i d’altres indrets. Al llarg de l’any fem diversos concerts i activitats.

També col·laborem, des de fa uns anys, cada nit de Nadal amb la Basílica de Santa Maria del Mar participant en la litúrgia de la Missa del Gall i interpretant el Cant de la Sibil·la (obra declarada l’any 2010 Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per l’Unesco) en col·laboració amb la soprano Àngels Graells i l’organista Neil Cowley.

Hem actuat en grans sales com el Palau de la Música Catalana, l’Auditori de Barcelona, l’Auditori Enric Granados de Lleida, el Paranimf de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona, el Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona o el Monestir Romànic de Sant Pau del Camp de la ciutat comtal.

Vols cantar amb nosaltres?

Només cal:
– Tenir entre 15 i 25 anys.
– Alguns coneixements musicals.
– Moltes ganes de fer amics cantant i viatjant.

Quota

Lluïsos de Gràcia: 21 € (12 mensualitats)
Coral Sinera: 15 € (12 mensualitats).
Segon germà/na: descompte de 5 €
Matrícula: 40 € (una sola vegada)

Contacte

No results found.

Notícies