Edit Content

GFT Sotacabina

El GFT Sotacabina segueix, des dels seus inicis, la llarga tradició teatral d’altres grups que havien desenvolupat la seva activitat als Lluïsos. L’objectiu era i és formar infants i joves en el món del teatre.

Qui som?

El Grup de Formació Teatral Sotacabina va néixer l’any 1979 i és la més antiga de les seccions relacionades amb el teatre dels Lluïsos.
Actualment, el GFT Sotacabina es divideix en tres grups d’edat:
Grans (16 -18 anys)
Mitjans (13 -16 anys)
Menuts (10 – 13 anys)

Què fem?

El GFT Sotacabina segueix, des dels seus inicis, la llarga tradició teatral d’altres grups que havien desenvolupat la seva activitat als Lluïsos. L’objectiu era i és formar nens i joves tot introduint-los en el món del teatre.

Què pretenem?

Amb les nostres activitats animem els nostres actors i actrius a la lectura del text teatral, la seva anàlisi i interpretació.
Els ajudem a descobrir tot el procés creatiu necessari per a realitzar un espectacle teatral, començant per l’estudi del guió i acabant per la posada en escena, passant per disciplines tan diverses com l’assaig, l’elecció del vestuari o la construcció dels decorats.
Tota aquesta activitat es desenvolupa sempre apostant pel treball en equip i des d’un punt de vista lúdic i adaptat a les diferents edats dels nois i noies.

Quan ens trobem?

Grans: dimarts i dijous de 19h a 21h
Mitjans: dimarts i dijous de 19h a 21h
Menuts: dissabtes de 11h a 14h

Quota

Lluïsos de Gràcia: 21 € (12 mensualitats)
GFT Sotacabina: 4 € (12 mensualitats)
Matrícula: 40 € (una sola vegada)

Contacte

No results found.

Notícies