Edit Content

Cistella ecològica

Lluïsos de Gràcia ofereix cistelles ecològiques de verdura i fruita de temporada de Tugas i Companyia amb un 10% de descompte exclusiu per a persones sòcies de Lluïsos de Gràcia. Pregunteu-nos com a info@lluisosdegracia.cat!

Fer la comanda una setmana no us compromet a haver-la de fer cada setmana!

Informació del proveïdor:

Tugas i Companyia: La Familia Tugas i companyia cultiva verdures ecològiques al Baix Llobregat des de fa quatre generacions.

Funcionament de les cistelles ecològiques:

Cistella ecològica de fruita i verdura de Tugas i Companyia

La recollida es fa els dijous, a partir de les 17h

1. Entreu a la pàgina web: https://tugasicompanyia.cat/i obriu un compte d’usuari. D’aquesta manera el vostre correu electrònic quedarà registrat i cada setmana us enviaran un correu electrònic amb les novetats de la cistella de la setmana.

2. A l’hora d’encarregar una cistella veureu que hi ha diverses possibilitats:
– Cistella + V: Vol dir que la cistella té més varietat de producte.
– Cistella + Q: Vol dir que la cistella té més quantitat de producte.

Veureu que els productes són fixes, tot i que si hi ha algun producte que no vulgueu el podeu substituir per un altre de la mateixa cistella (el que feu és augmentar la seva quantitat).

3. Un cop realitzada la comanda rebreu un correu electrònic amb el resum de tot plegat i haureu de fer el pagament a través d’alguna de les modalitats que us ofereix la pàgina. Aquesta comanda s’ha de fer com a molt tard, el dimecres, a les 14h.

Notícies relacionades