Edit Content

Agrupament escolta

L’AE Lluïsos de Gràcia és un agrupament escolta del barri de Gràcia de Barcelona, fundat el 1957. L’agrupament està dins l’entitat cultural i esportiva Lluïsos de Gràcia i forma part de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. El 2007 va rebre la Medalla d’Honor de Barcelona.

Qui som?

L’Agrupament Escolta va néixer l’any 1957. L’any 2007 va celebrar el seu 50è aniversari.

Formem part de l’associació Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi de Catalunya. Com a partícips del moviment escolta, el nostre principal objectiu és la formació integral de la persona en el respecte amb el nostre entorn, tant humà com físic.

La nostra és una proposta d’educació en el lleure. Treballem perquè tothom participi i sigui responsable. Vivim la natura i fomentem el companyerisme i la creativitat.

Som prop de 80 infants i joves de 6 a 18 anys, i entre 15 i 20 caps –alguns d’ells, monitors i directors titulats– que treballen voluntàriament.

Què fem?

Caus, excursions i campaments. En aquestes activitats posem en pràctica els projectes i idees que entre tots decidim emprendre. Fem tallers, descobertes, debats, jocs, i així aprenem a moure’ns pel món, a ser crítics i a opinar amb respecte.

Ens organitzem en cinc grups d’edat (unitats i branques) d’acord amb la metodologia de l’escoltisme:
– Castors i Llúdries, de 6 a 8 anys.
– Llops i Daines, de 9 a 11 anys.
– Ràngers i Noies Guies, de 12 a 14 anys.
– Pioners i Caravel·les, de 15 a 17 anys.
– Truc, de 17 a 18 anys.

Quan ens trobem?

Fem cau cada dissabte de 2/4 de cinc fins a les 7 de la tarda. També fem al voltant de sis excursions durant l’any i campaments de Nadal –d’entre 3 i 4 dies, les unitats de Pioners, Caravel·les i Trucs–, Setmana Santa –4 dies– i estiu –al voltant de 12 dies–, segons les unitats.

Informació

Us informem que als nostres locals NO s’hi pot fer nit.

Quota

Lluïsos de Gràcia: 21 € (12 mensualitats)
Agrupament Escolta: 36 € (10 mesos) (Incloses totes les excursions, Setmana Santa i un 80% dels campaments d’estiu)
Matrícula: 40 € (una sola vegada)

Contacte

No results found.

Notícies