Edit Content

Reserva’t teatre

Reserva’teatre una iniciativa per fomentar l’accés a la cultura i als espectacles teatrals, donar suport a les propostes artístiques i gaudir de descomptes per a grups.

Qui som?

Reserva’teatre és una iniciativa que va néixer el 2019, per fomentar el consum d’espectacles teatrals i l’accés a la cultura de les persones que formen part de Lluïsos o que tenen alguna vinculació amb l’entitat. La iniciativa tenia dos objectius principals: donar a conèixer propostes teatrals i culturals de proximitat i gaudir de descomptes per a grups.

Fins al moment s’han organitzat una quinzena de de grups de Lluïsos per veure diferents espectacles de teatres de la ciutat de Barcelona. A causa de l’aturada per la pandèmia vam deixar d’oferir propostes de Reserva’teatre, però en recuperar certa obertura i normalitat es va creure que un projecte com aquest era més necessari que mai per donar suport a la Cultura que no només és segura, sinó essencial.

Algunes de les obres que s’han vist són El bon policia al Maldà, Canto jo i la muntanya balla a la Biblioteca de Catalunya, Moriu-vos al TNC, Orgull, a la Biblioteca de Catalunya.

Vols rebre en primícia els correus amb les ofertes i promocions de Reserva’teatre? Et pots inscriure a reservateatre@lluisosdegracia.cat i t’enviarem un missatge de les novetats amb antelació quan tinguem novetats.

Contacte
La biblioteca dels Lluïsos de Gràcia recull els llibres que s'han treballat durant el Club…
El Cor Gregal va néixer el 24 de novembre de 2011, tot i que la seva història va començar …
El Màgicus és el Festival de Màgia Jove que des de 2010 es duu a terme al Barri de Gràcia …
Aquesta coral és un espai per als cantaires que, un cop acabat el període musical a Sinera…
Fem barri, consumim responsablement i de quilòmetre zero
Notícies relacionades