Edit Content

Reserva’t teatre

Reserva’teatre una iniciativa per fomentar l’accés a la cultura i als espectacles teatrals, donar suport a les propostes artístiques i gaudir de descomptes per a grups.

Qui som?

Reserva’teatre és una iniciativa que va néixer el 2019, per fomentar el consum d’espectacles teatrals i l’accés a la cultura de les persones que formen part de Lluïsos o que tenen alguna vinculació amb l’entitat. La iniciativa tenia dos objectius principals: donar a conèixer propostes teatrals i culturals de proximitat i gaudir de descomptes per a grups.

Fins al moment s’han organitzat una quinzena de de grups de Lluïsos per veure diferents espectacles de teatres de la ciutat de Barcelona. A causa de l’aturada per la pandèmia vam deixar d’oferir propostes de Reserva’teatre, però en recuperar certa obertura i normalitat es va creure que un projecte com aquest era més necessari que mai per donar suport a la Cultura que no només és segura, sinó essencial.

Algunes de les obres que s’han vist són El bon policia al Maldà, Canto jo i la muntanya balla a la Biblioteca de Catalunya, Moriu-vos al TNC, Orgull, a la Biblioteca de Catalunya.

Vols rebre en primícia els correus amb les ofertes i promocions de Reserva’teatre? Et pots inscriure a reservateatre@lluisosdegracia.cat i t’enviarem un missatge de les novetats amb antelació quan tinguem novetats.

Contacte
Festival Màgicus
El Màgicus és el Festival de Màgia Jove que des de 2010 es duu a terme al Barri de Gràcia …
Coral la Fuga
Aquesta coral és un espai per als cantaires que, un cop acabat el període musical a Sinera…
Coral El Virolet
La Coral El Virolet dels Lluïsos va néixer l’any 1966 com a secció infantil de la Coral Ca…
Biblioteca
La biblioteca dels Lluïsos de Gràcia recull els llibres que s'han treballat durant el Club…
Del 4 al 19 de febrer sostenibilitat i consum responsable
Notícies relacionades