Edit Content

ETT (Escola Tennis Taula)

Els entrenaments de l’escola de Tennis Taula consten d’una part d’exercicis, on es treballa la tècnica i una altra part de partits, per a posar en pràctica l’aprenentatge i passar-ho bé.

Qui som?

L’Escola de tennis taula neix al 2008 continuant la filosofia de l’entitat de fomentar seccions infantils de les seccions adultes.

Què fem?

Els entrenaments consten d’una part d’exercicis, on es treballa la tècnica i una altra part de partits, per a posar en pràctica l’aprenentatge i passar-ho bé.

Els horaris d’entrenament es divideixen en dos torns, el primer de 17.30h a 18.45h i el segon de 18.45h a 20.00h. Els torns es divideixen segons el nivell, a primera hora, els més principiants i a segona, els més experts, sense límit d’edat.

Els divendres es fan les tecnificacions que són uns entrenaments més intensos per a jugadors que ja han agafat un cert nivell o ja estan competint de manera federada. Aquests es divideixen en dos torns: de 17.30h a 19.00h els joves fins als 18 anys, i de 19.00h a 20.30h, els adults.

Altres activitats

Circuit promeses: Els infants, entre 8 i 18 anys, amb un cert nivell poden participar al Circuit Promeses que organitza la Federació Catalana de Tennis Taula. Els infants queden agrupats per edats i per nivell, jugant modalitats d’individual i/o dobles. Els partits es juguen un o dos dissabtes al mes, en horari de matí.

Lluïsos League: A causa de la gran quantitat de jugadors de l’escola, es va crear aquest torneig intern. Poden jugar tant jugadors de Lluïsos, com convidats de fora i és una lliga per a tots els nivells, dividida en Lluïsos League infantil, absoluta i femenina. El preu es de 3 euros per torneig.

Lliga regular: Aquesta lliga és nova d’aquest any. Es fan grups per nivell i es juga tots contra tots. Pugen de nivell els dos millors, baixen els dos últims i es queda al mateix nivell el tercer (són grups de cinc). No hi ha horaris fixos, els participants es posen d’acord per jugar quan poden, i tenen un mes per fer els quatre partits.

Lliga federada: Actualment Lluïsos té equips en moltes categories a la lliga federada, des de categories nacionals a categories provincials. Qualsevol jugador d’un cert nivell es pot federar i són els entrenadors els qui situaran el jugador en la categoria que considerin millor.

Adults: Els adults que no juguen en horaris d’escola, tenen el seu horari per jugar i, a més a més, tenen la possibilitat d’apuntar-se a la tecnificació, així com de rebre consells tècnics dels entrenadors sempre que ho necessitin. Els horaris són els dimecres de 17.00h a 20.00h a Lluïsos; els dilluns, dimarts i dijous a La Salle Gracia de 19.00h a 21.00h i els divendres, a partir de les 20.30h (els que fan tecnificació a partir de les 19.00h).

Quota

Lluïsos de Gràcia: 21 € (12 mensualitats)
Matrícula: 40 €
Nens i joves:
– Joves 1 classe a la setmana – 20,50 €
– Joves 2 classes a la setmana – 34,50 €
– Joves 3 classes a la setmana – 47 €
– Joves 4 o 5 classes a la setmana – 55€
Adults:
– Quota (Sense classes) – 16,50 €
– Adults 1 classe a la setmana – 29,50 €
– Adults 2 classes a la setmana – 40€
– Adults 3 classes a la setmana – 51€
– Adults 4 o 5 classes a la setmana – 59€

Contacte
Altres projectes d'esport

No results found.

Notícies