Edit Content
desconnecta

DescoNNecta

DescoNNecta, mostra de música jove i en femení és un espai compartit on donar visibilitat al talent musical i promocionar la creació de xarxa entre les bandes joves.

El DescoNNecta és una mostra de música jove impulsada des del 2015 des de Lluïsos de Gràcia juntament amb el Magazine Cultural L’Ampli i amb The Indian Runners i Òmnium Gràcia com a companys de viatge des del 2020. En aquests anys el format s’ha anat transformant, però l’essència no ha canviat, l’objectiu del DescoNNecta és la promoció de la música jove, en femení amb una especial mirada per la música en català. El format de mostra és una aposta per deixar enrere el format competitiu del concurs per crear un espai compartit i de trobada.

El DescoNNecta consisteix en una jornada completa d’actuacions musicals a la plaça del Nord amb la participació de vuit bandes seleccionades prèviament després d’una convocatòria oberta. Un jurat format per persones expertes en diferents àmbits del sector musical (promoció, producció, periodisme, comunicació, membres de grups de música consolidats…), s’encarrega d’assistir i valorar els grups per poder fer entrega de les mencions del DescoNNecta

  • Menció Enna Jove: la millor banda jove tocarà a la Festa Major de Gràcia de l’any següent i s’endurà 200€ en material musical a escollir entre dues botigues del barri.
  • Menció Erra Forta: la millor banda formada per dones gravarà en un estudi durant un dia amb The Indian Runners.
  • Menció C Trencada de Cançó: el grup amb la millor lletra en català tocarà en un acte o concert organitzat per Òmnium Cultural.
  • Menció del Públic: la votació popular atorgarà entrades pel Festival Cruïlla, entre el públic se sortejaran dues entrades pel Canet Rock.

Més de cinquanta bandes han participat ja en el DescoNNecta en aquestes set edicions.

Podeu trobar tota la informació i el catàleg de bandes al web de DescoNNecta.

Notícies relacionades