Sardanes

Si vols aprendre a ballar sardanes aquest és el teu taller. Aprendràs o milloraràs i et divertiràs ballant la dansa de les sardanes. Fes activitat física i musical.

Patins en línia

patins-linia

Vine a divertir-te: aprendràs mitjançant jocs i exercicis físics i coneixeràs la base tècnica del patinatge per gaudir-ne al màxim! De 5 a 14 anys.

Escacs

Vols aprendre a jugar a escacs o millorar els teus coneixements del joc? Enguany encetem el nou taller d’escacs on podràs aprendre no solament com es juga sinó la història, les anècdotes i alguns secrets d’aquesta activitat mil·lenària que pot practicar tothom perquè no distingeix entre edats, gèneres ni d’on ets o d’on vens. No […]

Baby ping

baby-ping

El Baby Ping és una sessió lúdica on es fan activitats de psicomotricitat enfocades al tennis taula. Des de l’Escola de Tennis Tuala estan preparant aquesta activitat, pionera a Europa per fer que a través de jocs es millorin les habilitats dels infants com poden ser la punteria, l’equilibri, la concentració o el moviment entre […]

Judo

Treballem el judo, un esport olímpic de contacte, de manera molt didàctica, amb el joc com a eina principal.

Skate

Vine a divertir-te i aprèn tots els trucs que vulguis amb el teu skate gràcies al petit skatepark que muntem per a les classes.