Edit Content

Sardanes

Si vols aprendre a ballar sardanes aquest és el teu taller. Aprendràs o milloraràs i et divertiràs ballant la dansa de les sardanes. Fes activitat física i musical. El taller comença al setembre.

Patins en línia

patins-linia

Vine a divertir-te: aprendràs mitjançant jocs i exercicis físics i coneixeràs la base tècnica del patinatge per gaudir-ne al màxim! De 5 a 14 anys. El taller comença al setembre.

Escacs

Vols aprendre a jugar a escacs o millorar els teus coneixements del joc? En aquest taller d’escacs podràs aprendre no solament com es juga sinó la història, les anècdotes i alguns secrets d’aquesta activitat mil·lenària que pot practicar tothom perquè no distingeix entre edats, gèneres ni d’on ets o d’on vens. No t’importi el teu […]

Iniciació Tennis Taula

baby-ping

Aquest taller d’iniciació al Tennis Taula és una sessió lúdica on es fan activitats de psicomotricitat enfocades al tennis taula. Des de l’Escola de Tennis Tuala estan preparant aquesta activitat, pionera a Europa per fer que a través de jocs es millorin les habilitats dels infants com poden ser la punteria, l’equilibri, la concentració o […]

Judo

Treballem el judo, un esport olímpic de contacte, de manera molt didàctica, amb el joc com a eina principal. El taller començarà al setembre.

Skate

Vine a divertir-te i aprèn tots els trucs que vulguis amb el teu skate gràcies al petit skatepark que muntem per a les classes. El taller començarà al setembre.