Cant coral

cant-coral

Un taller dirigit a qui vulgui desenvolupar les facetes necessàries per ser solista d’un cor de gospel i per aprendre a cantar amb els altres. Qualitats no només purament vocals sinó també les estilístiques, d’expressió i de dicció, de connexió, etc. Per conèixer l’estil i divertir-se cantant amb tots els altres. Es treballarà sobre 10 […]

Aprendre a escoltar música

aprendre-escoltar-musica

Coneix la música per dins. Escoltarem i parlarem d’obres, instruments, obres i compositors. Descobreix aspectes nous de les grans obres de la música.

Piano i llenguatge musical

piano

 Volem que l’aprenentatge de la música i l’instrument et sigui fàcil i divertit, amb una dinàmica de petit grup i molt propera.

Música i moviment en família

Taller per viure la música a través del joc i l’experimentació, creant un ambient de respecte i confiança. Es reforçarà el desenvolupament musical i creatiu dels nens i nenes i el vincle familiar.

Guitarra

Mètode eficaç i divertit que et permet aprendre a tocar la guitarra, música i a interpretar partitures. Explorarem les diferents possibilitat que ens ofereix aquest instrument. Classes compartides entre 2 i 4 alumnes. Aquestes tenen una durada de 50 minuts.