Edit Content

“Teràpia grupal amb el Dr. Juncosa” de Sotacabina

Sotacabina Teatre presenta “Teràpia grupal amb el Dr Juncosa” dirigida per Albert Bennassar els dies 3, 4 i 5 de març a Lluïsos Teatre.

Sinopsi.

El Dr. Juncosa, un destacat psicòleg amb àmplia experiència en tractaments i teràpies psicològiques, oferirà sessions grupals a la ciutat de Barcelona durant la primera setmana de març. Serà a les instal·lacions dels Lluïsos de Gràcia.

El Dr. Elibert Juncosa és conegut per la seva feina amb grups de totes les edats i ha treballat amb famílies, adolescents, adults i infants. Les seves sessions grupals estan dissenyades perquè les persones puguin treballar juntes per millorar el seu benestar mental i emocional. En aquestes sessions, es desenvoluparan diverses tècniques per ajudar els participants a superar els desafiaments que es presenten en les seves vides diàries. També s’enfocaran en la creació d’un entorn de seguretat i confiança perquè els participants se sentin còmodes compartint les seves experiències.

Els horaris de les dinàmiques estan disponibles a la web de Lluïsos des de la primera setmana de març. Si estàs interessat a unir-te a aquesta oportunitat única, no dubtis a reservar la teva plaça. No et perdis aquesta increïble oportunitat de millorar el teu benestar mental i emocional.

Detalls de l'esdeveniment

Sotacabina Teatre

Dia

3, 4 i 5 de març

Hora

Dv 3 de març | 21h Ds 4 de març | 21h Dg 5 de març | 18h

Lloc

Lluïsos de Gràcia, Plaça del Nord 10, 08024 Barcelona

Preu

7€ (5€ persones sòcies i menors de 25)