Edit Content

Miquel Adam, editor de Segona Perifèria, ens vista al Club de Lectura

Dilluns 12 de desembre el Club de Lectura comptarà amb la presència de Miquel Adam, editor de La Segona Perifèria, és una editorial que va publicar els seus primers títols al febrer de 2022.

La Segona Perifèria té com a referents dues editorials nascudes al segle XXI, joves, però que ja tenen un catàleg molt definit, personal i que han trobat el seu públic, i busca trobar un espai entre l’Altra editorial, d’Eugènia Broggi, i Edicions del Periscopi, d’Aniol Rafel.

El catàleg de La Segona Perifèria inclou autors inèdits (Leticia Asenjo amb Divorci i aventura i Antoni Veciana amb Nicolau) i autors estrangers amb un reconegut prestigi a casa nostra (l’israelià Etgar Keret amb Set anys de plenitud i l’hongaresa Magda Szabó amb Abigail). Una altra aposta personal de Miquel Adam ha estat publicar Carlo M. Cipolla en català (Allegro ma non troppo). Dos dels altres títols (Mòdul 3 de Bette Howland i Tot demana salvació de Daniele Mencarelli) són molt singulars i traspassen la frontera dels gèneres.

Amb ell conversarem de la seva arriscada aposta de publicar Solo de viola d’Antoine Volodine, novel·la exponent del Postexotisme.

Miquel Adam considera que «connectar amb els lectors és apoteòsic», i és per aquest motiu que el volem convidar al nostre club de lectura.

Us hi esperem!

Preu per sessió del Club de Lectura: 12€

Més informació clubdelectura@lluisosdegracia.cat