Edit Content
Wood i Joan Colomo

Wood guanya el DescoNNecta 2016 gairebé amb empat

La final del DescoNNecta2016 va ser divendres tota una mostra de qualitat i bona música per part dels dos grups finalistes, dos formacions ‘joves’ però amb molt de talent que van rebre els elogis de públic, i van tornar a soprendre el jurat, com ja havien fet a les semifinals. LLuïsos Teatre va ser l’escenari de la final del concurs de música en viu per a joves bandes emergents organitzat per Lluïsos i el magazin cultural L’Ampli que va tenir com a convidat de luxe l’actuació de Joan Colomo i la seva banda. Els torellonencs de Wood van ser finalment el grup guanyador. tot i que la votació del públic va ratllar gairebé l’empat.

La frescor i eclecticisme dels barcelonins Snooze, el seu bon rotllo amb una proposta de base alegre i matisos d’estils molt diversos, va obrir un concert que sorprenia pel seu alt nivell. Wood va tocar en segon lloc, i va demostrar que tot i la joventut dels seus 3 components (com a molt 18-19 anys), això no era impediment per sonar de manera contundent i sòlida, amb qualitat professional. Joan Colomo va posar la guinda a la nit amb el seu carisme espontani i proper, implicant al  públic i als grups concursants que van gaudir com mai de la complicitat entre tots els membres de la banda. Aquesta era la darrera ocasió de l’any per a veure a Colomo i la seva banda, junts dalt de l’escenari.

Un dels moments més emotius de la nit va ser al final, un cop anunciat el guanyador, quan a petició de Wood, Colomo va accedir a tocar amb la banda guanyadora un dels seus antics temes.